Denne kvinnen har et helt spesielt forhold til løvene. Se hvordan de behandler henne når hun nærmer seg!

Oz Lazmi vokste opp med en dyp fascinasjon for dyrelivet. Fremfor alt ble hun tiltrukket av og forelsket i løver. Som ansatt i en privat dyrehage i Sør-Afrika, har hun fått muligheten til å utvikle et helt spesielt forhold til fire løver. Hun spilte en stor rolle i oppveksten deres, og i videoen nedenfor kan du se henne samhandle med dem.

Løvene er fullvoksne nå, men de husker alltid hvem Oz er, og hva hun har gjort for de. Oz behandles faktisk som lederen av flokken. Hun kan nærme seg hver enkelt av dem, uten problemer eller farer. Hun føler seg trygg blant dem, og de føler seg trygg på henne. Dette er virkelig et ekstraordinært forhold, og det er absolutt ikke noe man ser hver dag.

Se selv i videoen nedenfor.

Tenk å kunne ha et slikt forhold til disse nydelig dyrene! Dessverre må nok resten av oss ta til takke med å observere de fra lang avstand, så vi ikke blir spist opp 🙂

Del gjerne dette klippet med dine venner på Facebook!Lik oss på Facebook