Den 14 år gamle hunden forvant, og ble sittende fast i gjørma. Men SE hvem som kom ham til unnsetning da!

I oktober 2014 forsvant den 14 år gamle labrador retrieveren Quik. Det hele startet når eieren Judy Froehlich slapp ham ut, tidlig en morgen.

«Jeg gikk ut for å rope på ham, men han svarte ikke. Han kom ikke tilbake, noe som var veldig rart.» sa Judy.

Judy måtte dra til byen en tur, så hun sa i fra til ektemannen Frank om at Quik var borte, og at han måtte ut å lete etter ham.

Frank kjørte rundt i timevis på jakt etter Quik. Han kunne har høre Quik bjeffe innimellom, men har klarte ikke å finne ham. Han ba en forbipasserende nabo om hjelp, og det var da det utrolige skjedde:

Naboen hadde også en 14  år gammel hund: jakthunden Macy. Hun er en engelsk setter som har opplært til å jakte på fugler.

Naboen tok med seg Macy til ekteparets hus, og lot henne lukte på sengen til Quik. Deretter gikk de ut i skogen, og det tok ikke lang tid før Macy hadde klart å snuse seg frem til Quik – som satt fast i en stor dam av gjørme.

«Du kunne ikke engang se hvor gjørma stoppet og hvor hunden begynte.» sa den gode naboen og la til:

«Jeg så på Quik og sa: ‘ Vi skal få deg ut derfra.'».

Gjørma var så tykk at to menn som klippet Froehlich-parets plen måtte komme for å hjelpe til. Etter to timer fikk de omsider Quik løs fra gjørma. Etter det langvarige slitet trenge Quik et bad og en lur, men han kom fra det hele uten skader.

Se videoreportasjen om hendelsen nedenfor.

Del gjerne denne utrolige videoen med dine venner på Facebook! 

Lik oss på Facebook