Kvinnen bytter rute under en sykkeltur gjennom den øde ørkenveien. Da finner hun plutselig noe uventet i veikanten!

For å feire sin 50-årsdag stiftet syklisten Diane Lea «50 Causes Ride», en kampanje ment for å øke bevisstheten for 50 ulike årsaker. For å fullføre sin misjon syklet Diane 50 amerikanske «miles» (over 80 km) hver dag i 50 dager, og det var på en av disse dagene at hun gjorde en oppsiktsvekkende oppdagelse på en sykkeltur: en forlatt og tørst valp vandrende rundt på en øde vei.

Liz Watkins, en filmskaper som også fungerte som følgekjører gjennom Dianas ritt som begynte i San Diego 18. juni og endte i Pensacola, Florida, den 20. august 2016, dokumenterte Dianes innsats.

Liz separerte Dianes sykkelturer inn i etapper. Videoen nedenfor er hentet fra det femte kapittelet i serien, tatt på Dianes niende dag i rittet. Det var da de to kvinnene møtte et sjokkerende syn.

Klippet begynner med Diane som starter på sykkelturen i Sør-Arizona. Men dagen var varm og veien humpete, så hun spurte Liz om å utarbeide en ny rute til henne.

En annen vei ble da valgt og de to skiltes, Diane på sykkel og Liz i bil.

[adsense2]

 

Men mens Liz dokumenterte alle skattene Diane hadde møtt på sine turer opp til da, var det en annen skatt som holdt på å bli oppdaget.

Telefonen hennes ringte, og det var Diane som ringte etter hjelp. «Kom å hent meg», sa hun.

Når Liz møtte henne på veien, og temperaturen var på glohete 40° C, holdt Diane en seks uker gammel valp. Den stakkars valpen hadde vandret i ørkenområdet alene, og var dårlig og desperat etter vann. Da de plasserte henne i en bøtte full av vann for å nedkjøle seg, bestemte valpen seg for å drikke vannet istedet!

Heldigvis tok de to kvinnen seg av valpen, og ga henne navnet Phoenix. Hun bor nå lykkelig i Florida sammen med Diane.

Sjekk ut denne fantastiske historien i videoen nedenfor, og husk å dele den med venner og familie på Facebook!