Postmannen nærmer seg den «farligste» hunden i nabolaget. Men han aner ikke at han blir filmet!

Dette er enda en påminnelse om at du aldri skal dømme en bok etter omslaget.

Kyza er en ni måneder gammel schæferhund. Eieren Michael sier at Kyza alltid blir ansett som en farlig og utilnærmelig hund. Og mens Kyza sjelden bjeffer, mener Michael at han blir forhåndsdømt på grunn av den skremmende størrelsen og utseende.

Nylig lot Michael Kyza løpe rundt i hagen – og han sørget for å ha kameraet klart når postmannen, Steve, kom syklende forbi.

[adsense2]

 

Grunnen til at han ville filme, var at hver dag, selv om postmannen hadde post til Michael eller ikke, stoppet han for å hilse på Kyza. På vei forbi Michaels hus hopper han av sykkelen, og gir Kyza en klem. Og det er ingen tvil om at Kyza også setter pris på disse øyeblikkene med Steve.

Videoklippet ble fort populært på internett.

«Jeg vet ikke helt hvem jeg skal tagge på Facebook for at han skal kunne se dette!» skrev Michael på Facebook. «Men takk, fortsett den gode jobben. Her har du definitivt en god venn som venter på deg.»

Se videoen nedenfor.

Del gjerne denne artikkelen med venner og familie på Facebook!