Pitbullen står midt på jordet og sørger. Når jeg skjønte hvorfor, knuste det hjertet mitt!

Det er virkelig uforståelig at det finnes mennesker som kan være så grusomme mot dyr. Folk som ikke kan begripe at de også er skapninger med følelser. Dyrene føler kjærlighet. De føler også sorg etter tap av noe kjært. Derfor traff denne historien meg dypt i hjertet. Pitbull-moren Rubia fra Puerto Rico ble behandlet på grusomt vis…

Gina Nazario fra Vega Baja i Puerto Rico forteller om den dagen hun møtte en vakker tispe på gata, som pleide en valp. Alle bilene som passerte måtte stoppe for å ikke kjøre på hunden. Men Gina gikk ut av bilen og tok med seg Pitbullen og valpen bort fra veien.

Gina sier hun følte at hun ikke kunne la valpen være der, så hun tok den med seg til en dyrlege. Moren ble etterlatt på samme sted, da Gina tenkte at hun skulle komme tilbake neste dag.

Neste dag returnerte Gina til stedet der hun fant Rubia og valpen, men da fikk hun seg en overraskelse: Hunden hadde 5 valper til, gjemt under en vogn. Men moren var ikke å finne, så Gina la igjen litt mat til valpene, og bestemte seg for å komme tilbake neste dag for å hente de.

Før hun dro hjem, lette Gina etter et midlertidig hjem for valpene, og satte av penger til veterinærbehandling, slik at hun var forberedt til neste dag.

Dessverre var det for sent. Når Gina kom tilbake neste dag, oppdaget hun at alle valpene hadde blitt forgiftet. Noen hadde matet de med ris og bønner -med gift. For å drepe dem.

Gina begravde valpene, og begynte å lete etter moren. I to dager lette hun gjennom skogen etter hunden.

[adsense2]

 

Så kom hun over det forferdelige synet: Midt i en eng av ugress, sto pitbullen og gråt utrøstelig. Hun hadde mistet valpene sine, og var helt knust.

Til å begynne med nektet hunden å forlate stedet, men Gina klarte til slutt å få henne med seg til en veterinær.

Hunden, som fikk navnet Rubia, bor nå i et fosterhjem, og hun har heldigvis en av valpene enda. Valpen som Gina reddet den første dagen.

Den vakre pitbullen har nå blitt vaksinert og sterilisert. Nå venter hun på å bli adoptert av en familie som gir henne all den kjærlighet og omsorg hun fortjener. Jeg kan ikke engang forestille meg hvor tøft det må ha vært for henne å miste barna sine på denne måten.

Gina fortalte de lokale mediene om saken, og ber folk om å si i fra til myndighetene hvis de har sett noe mistenkelig i området.

Hvordan kan noen gjøre noe så grusomt med forsvarsløse valper? Slike mennesker må stoppes!

Del denne artikkelen hvis du er enig!


 

Lik oss på Facebook