Den lille elefantungen ble avvist av flokken sin. Men se hvem dukker opp bak sandhaugen da!

Dette er historien om en elefantbaby ved navn Ellie, som ikke hadde noe særlig ønske om å leve lenger, etter å ha blitt avvist av flokken sin. Ellie hadde en stor byll på navlestrengen, og han hadde blodforgiftning.

Karen Trendler og de andre ansatte på «Thula Thula Rhino Orphanage» ble Ellies redning. Når de først fant ham, var helsen hans i kritisk tilstand, og han trengte umiddelbar behandling.

Veterinærene oppdaget raskt at han var allergisk mot melk, og skjønte da at det ville være vanskelig å holde ham i live. Men til tross for dette, begynte Ellie å føle seg bedre – han ble både piggere og sterkere. Men det han virkelig manglet for å få tilbake livskvaliteten, var en god venn – og det er der hunden Dumaen kommer inn i bildet.

[adsense2]

 

Takket være Dumaen fikk Ellie tilbake viljen til å leve igjen.

Se videoen nedenfor for å få med deg hele den fantastiske historien om det uvanlige venneparet.

Del gjerne denne artikkelen med dine venner på Facebook!
 

Lik oss på Facebook