Katten Thula gjorde noe for den autistiske 6-åringen Iris. Legene trodde aldri dette ville skje!

6 år gamle Iris var bare 2 år gammel da hun ble diagnostisert med autisme. Hun har alltid vært en veldig sjenert og reservert jente. Iris snakket ikke, så det var vanskelig for henne å få seg venner. Derfor bestemte moren seg for å kjøpe katten Thula.

Morens beslutning skulle vise seg å forandre Iris’ liv fullstendig. Thula møtte alle utfordringene til Iris sammen med henne. Iris var blant annet redd for vann, men nå bader hun og Thula sammen. Iris begynte også å snakke.

Iris er en stor kunstner som har blitt kjent for sine malerier, som har blitt kjøpt av blant annet Angelina Jolie.

[adsense2]

 

Få med deg hele historien om Iris og Thula i videoen nedenfor.

Del gjerne denne artikkelen med venner og familie på Facebook!
Lik oss på Facebook