Hesten trekker vogna før den KOLLAPSER av utmattelse. Så tar turister bilder.

Alle elsker de fargerike vognene som gir turister en helt unik sightseeing-tur av New York City. Men nå har Max, en av hestene som drar en slik vogn, kollapset i midten av gata. Max ser trøtt og utmattet ut der han ligger på den harde asfalten foran vognen sin.

Tilfeldigvis tok turister bilder av dette triste synet.

 

Aktivistene i «NYCLASS» har lenge arbeidet for å få slutt på bruken av hester i den travle New York trafikken. De bruker nå disse urovekkende bildene for å rette oppmerksomheten mot den fæle situasjonen til disse dyrene.
«Hester bryter ikke bare sammen,» sier John Collins, en talsperson for gruppa. «Det burde settes i gang en øyeblikkelig etterforskning for å belyse helsetilstanden og levevilkårene til denne hesten. En uavhengig veterinær burde være i stand til å sjekke dette.»

[adsense2]

 

 

Chris Amanus, føreren av vogna sier at Max bare snublet og falt fordi han hadde på seg nye hestesko. «Han ble ikke engang skadet i fallet,» sier han. Amanus har kjørt vogna gjennom byen i hele 20 år.

Vi får håpe at Max får hjelpen han trenger.

Del gjerne denne artikkelen med dine venner på Facebook!