En trist, hjemløs hund finner ut at han og elefant-bamsen hans har blitt adoptert. Reaksjonen er utrolig!

Smokey har vært deprimert de siste ukene, etter at han ble overlevert til en dyrevernorganisasjon på valentinsdagen, sammen med favorittleken sin.

Ved overleveringen fylte eieren ut et skjema, hvor han skrev at Smokey er 5 år gammel, og at han har blitt elsket av den samme personen gjennom alle år. Grunnen til at eieren måtte gi fra seg Smokey, var at familien hadde mistet hjemmet sitt.

Den grå elefant-bamsen med rosa ører ble også overlevert til dyrebeskyttelsen, slik at Smokey kunne «trøste seg selv med favorittleken sin».

Smokey er så glad i bamsen sin at det ble hengt opp et skilt ved kennelen hans, hvor det sto at Smokey og elefanten måtte adopteres sammen.

I dag er ikke Smokey deprimert lengre. Han har nemlig funnet ut at han og elefanten snart får et nytt hjem.

Men selv med favorittleken sin, og masse kjærlighet og omsorg fra ansatte og frivillige, har det vært noen tøffe uker for Smokey. Å gå fra å bo i et hjem til et krisesenter kan være svært stressende. Dyrets eier er ikke lengre til stede, og omgivelsene er nye og bråkete.

De ansatte merket at Smokey var redd, og at han knurret. På grunn av knurringen, kunne ikke Smokey adopteres bort. Istedet ble det gjort kjent at han trengte en redningsgruppe som kunne finne et fosterhjem til ham.

«Han kommer til å klare seg mye bedre når han er ute av kennelen. Han kommer til å klare seg mye bedre i et annet miljø.» sier Susan Smith, talsperson for Franklin County Dog Shelter & Adoption Center.

[adsense2]

 

Men heldigvis for Smokey og elefanten hans, får de snart flytte inn i et skikkelig hjem.

To frivillige fra nonprofit-organisasjonen «I Have A Dream» var innom krisesenteret for å evaluere en annen hund på redningslisten: Roger. Men da de oppdaget Smokey og elefanten hans, forelsket de seg umiddelbart.

«I Have A Dream» har nå forpliktet seg til å overta Smokey. De har en rekke folk som har tilbudt seg å være Smokeys fosterfamilie inntil den opprinnelige eieren kan ta han tilbake – eller, hvis det ikke kan skje, inntil han adopteres til et nytt, permanent hjem.

«Han vil bli tilbudt tilbake til sin familie først. Hvis det ikke er et alternativ, vil vi gi Smokey og elefanten så mye tid de trenger.» sier Misti Martin-Fuller, grunnleggeren av «I Have A Dream».

De nyeste bildene av Smokey viser hvor glad man kan gjøre en hund ved å gi dem et hjem.

«Han var trist og lå på gulvet med elefanten sin, helt til jeg begynte å snakke med ham.» sier Melissa Sutherland fra «I Have A Dream». «Det er utrolig hva redning gjør for hunder.»

For en nydelig forandring, fra det triste blikket med elefanten i munnen, til det store gliset med så mye glede i øynene!

Vi ønsker Smokey og elefanten lykke til videre.

Del gjerne denne artikkelen med dine venner på Facebook!


 

Lik oss på Facebook