England i sjokk: Mannen slo en spiker gjennom hodet på en hund før den ble dumpet i skogen!

England rystes over nyheten om grovt dyreplageri. Richard Finch og Michael Heathcock har begge erkjent seg skyldige til anklagene om dyreplageri. Ifølge Metero skal de ha slått en spiker gjennom hodet på en hund.

De to mennene som er 60 og 59 år hadde dumpet det stakkars dyret i en skog der forbipasserende fant den livløse kroppen.
Heathcock skal være den som slo spikeren gjennom hodet på hunden, og anklages nå for det, og for at han ikke tok dyret med til en veterinær etter hendelsen.

Domstolen forklarte at bildene de skulle få se vitnet om det verste tilfellet av dyremishandling de noen gang hadde sett. Ifølge retten fikk juryen høre forklaringer på hvordan mannene hadde truffet minst seks slag med hammeren for å få spikeren helt gjennom hodet til hunden.

[adsense2]

 

Grunnen de to mennene oppgav var at hunden var blind, døv, og ikke kunne bruke bakbeina lenger. De mente derfor at hunden måtte avlives.

Heathcock fortalte at han hadde hatt hunden i 16 år. Det var en forbipasserende som hadde sett hunden sammen med de to mennene som rapporterte hendelsen til politiet.
Saken er ventet å bli avgjort i dag, 1. mars 2017.

Det finnes ikke mye som er like provoserende som historier om forsvarsløse dyr som blir mishandlet. På en annen side er det godt å se at slike historier blir tatt på alvor.

Vennligst del denne artikkelen med dine venner på Facebook!