Han henger opp skilt for å få folk til å adoptere kattene. Men hver annonse har bisarre beskrivelser!

Hvert år havner anslagsvis 3,4 millioner katter hos ulike dyrevernorganisasjoner i USA.

Av dette store antallet blir bare 37 prosent adoptert, og mindre enn 5 prosent blir returnert til sine eieren. Resten må dessverre avlives.

Mens mange av dyrene som kommer inn på krisesentrene er hjemløse som har blitt funnet ute, er også en betydelig andel blitt levert av sine eiere.

Det er trist å tenke på hvor mange stakkars dyr som sitter i bur, alene og livredd. Men heldigvis finnes det mange mennesker som dedikerer fritiden sin, eller karrieren sin, til å redde disse dyrene.

Facebook og Tumblr-brukeren «Obvious Planet» har et pågående prosjekt hvor de «sniker morsomme skilt inn i den virkelige verden.» For å samtidig hjelpe noen i nød, lagde han morsomme biografier til noen katter på Sante D’or Adotion Center.

Hver katt har et eget skilt, med navn – og en liste over ting de liker/ikke liker. Listen over ting de ikke liker er dog noe uvanlig, men utrolig morsom!

[adsense2]

 

Sylvia for eksempel, liker dårlig at jazzmusikere omtaler hverandre som «cats».

Obvious Planet delte disse fantastiske biografiene på Facebook, og innlegget ble delt over 7000 ganger på mindre enn fem dager!

Sante D’Or Adoption Center var glad for publisiteten og kommenterte at de ville gjøre det klart at en av kattene deres faktisk liker improvisert komedie, selv om biografien sa at han ikke gjorde det.

Alle disse søte kattene er ekte, og trenger et hjem. Forhåpentligvis vil denne oppmerksomheten hjelpe, slik at de snart kan få seg et permanent hjem.

Del gjerne disse morsomme biografiene med andre katteelskere!


 

Lik oss på Facebook