3 politimenn begravde kattungene etter en ulykke. Men hva moren gjør ETTERPÅ vil du ikke tro!

Politistasjonen Gang-seo ligger i Busan, den nest største byen i Sør-Korea. Ved første øyekast er det en helt vanlig politistasjon, men der er noe du må se:

Katten i vakthuset! I tre måneder har hun støttet sine tobeinte «kolleger» i området. Katten heter «Molang», som betyr «ingen anelse» på koreansk, fordi de ikke visste noen ting om den – verken alder, rase eller hvor den kom fra – når de fant katten foran vakthuset. Politiet kjente ikke katten, men den kjente dem!

Fordi Molangs tjeneste i politidistriktet har er søt, men trist historie: I fjor etter en bilulykke måtte tre politimenn begrave kattungene hennes som hadde dødd under en trafikkulykke. Molang så dette fra en avstand. Utrolig nok, noen måneder senere besøkte hun de samme tre politimennene i vakthuset deres. Og på toppen av det hele var katten gravid igjen!

Det er i dette vakthuset Molang fødte disse søte kattungene! De tre politimennene som var katteelskere fra før, og gjorde alt for Molang – fra å lage et komfortabelt «fødselsområde» under sofaen, til å hjelpe henne med kattungene.

Siden den gang har Molang og hennes lille familie vært maskoter for politimennene. Molang har potene fulle med sitt eget arbeid og oppdragelsen av kattungene. Likevel viser hun seg å være en dyktig alenemor som kombinerer jobb og privatliv fint. Dette går ikke minst bra på grunn av «barnehagen» hun benytter seg av på vakthuset. Molang er utrettelig og jobber morgen og kveld.

Molang er snill og høflig. Hun vet tydeligvis hvor viktig arbeidet til en «politikatt» er.

Som en belønning for Molangs utrettelige innsats har Gang-seo politistasjon kjøpt en egen uniform til henne – og den har til og med med et lite navneskilt på brystet!

Politiuniformen hennes er superflott. Nå er hun en ekte politikatt!

[adsense2]

Takket være deres talentfulle mor, har nå også kattungene egne uniformer. De kan føle seg beæret over å være den første «politikatt»-familien i landet.

En hjertevarmende historie. Og sant nok, kattene er like flinke politikatter som moren sin.
Del denne historien med vennene dine hvis de aldri har hørt om politikatter før!


Lik oss på Facebook