Hunden ble født uten øyne og skulle avlives. Da dukket denne kvinnen opp og forandret alt!

Smiley er en 2 år gammel kanadisk hund, som nesten møtte sin sikre død på gården der han vokste opp. Golden retrieveren ble født uten øyne, og lider av kortvoksthet. Likevel har han hatt flaks: En dag krysset han og Joanne Georges veier hverandre.

Joanne fant Smiley alene og forlatt. Hun tok han med seg hjem, og ga ham et hjem fylt med kjærlighet og omsorg. Senere merket hun dog at hunden også var flink til å ta vare på andre.

Selv om han ikke har hatt et enkelt liv, har Smiley en fengslende personlighet. Han er alltid glad, lever i nuet, og lar ikke vanskeligheter påvirke sitt gode humør.

«Folk ble tiltrukket av ham, så inspirert av ham. Jeg innså det var en terapi hund, og at jeg måtte dele ham med andre.» sier Joanne.

[adsense2]

 

Nå tilbringer Smiley tid med pensjonister på eldrehjem, og barn med spesielle behov på et bibliotek.

Med den konstante gleden han utstråler, viser han mennesker at funksjonshemminger ikke definerer oss. Du kan alltid komme deg opp og gå videre.

Joanne forklarte at en dag la han labbene i fanget på en eldre mann som heter Teddy, som aldri hadde snakket, eller forsøkt å kommunisere med noen på eldrehjemmet. Han smilte umiddelbart, og lekte med Smiley, noe sykepleierne aldri hadde sett han gjort.

Smiley er ikke bare viktig i livet til disse menneskene, men også for hans kjærlige eier.

Og hvem kan vel ikke tenke seg en livspartner som dette? Takk til den modige lille hunden som viser mennesker at kjærlighet og glede kommer fra innsiden.

Del gjerne denne artikkelen med dine venner på Facebook!


Lik oss på Facebook