Denne godhjertede hunden viser hva våre pelskledde venner er i stand til. Fantastisk!

Dyr slutter aldri å forbause oss. Det fikk denne lastebilsjåføren erfare når han stoppet lastebilen sin for å redde en liten hund…

Men istedet for å hoppe opp i lastebilen hans, begynte hunden å bjeffe og løpe mot skogen.

Til slutt fulgte sjåføren etter – og det han så gjorde ham skikkelig overrasket.

Vi vet allerede at hunder er godhjertede dyr som alltid ønsker oss mennesker vel. Men noen ganger kan de overraske oss skikkelig, spesielt når det kommer til andre dyr. Det skulle lastebilsjåføren Dan snart få bevis på.

[adsense2]

 

En dag Dan var ute å kjørte med lastebilen sin på motorveien. Plutselig så han en hund på veien, og visste at han ikke bare kunne kjøre videre. Han ønsket å redde den lille hunden og kjørte direkte inntil fortauskanten for å få ham inn i bilen.

Men hunden virket ikke interessert i å hoppe inn i bilen. Den begynte å bjeffe og løp mot skogen.

Dan skjønte ikke hva som foregikk, men hunden kom igjen og igjen tilbake og gjorde det samme. Bjeffet og løp mot skogen, som om han ville at Dan skulle følge etter.

Til slutt gav han opp og fulgte etter hunden inn i skogen. Og et kort stykke innover forsto Dan hvorfor hunden bjeffet så mye.

Under et teppe av planter lå det en liten kanin. Dan plukket kaninen rett opp da den ikke gjorde motstand, og tok den med tilbake til lastebilen. Nå nølte ikke hunden med å følge etter heller.

Han gav både kaninen og hunden den maten han hadde i bilen, ett lite smørbrød til hunden og et salatblad til kaninen. Dan tok dem med til nærmeste dyrehjem som kunne ta vare på dem begge, og i dag har både hunden og kaninen fått nye kjærlige hjem.

Både Dan og hundens innsats gjør meg varm om hjertet. Delvis fordi han faktisk stoppet lastebilen sin for å redde en liten hund – men særlig på grunn av hundens varme hjerte som pumpet for et annet dyr.

Både Dan og hunden er sanne helter.

Del gjerne artikkelen med dine venner på Facebook slik at flere kan lese denne fine historien!