Forlatt hund nekter å gå fra posen i grøfta. Når syklisten åpner den, innser han det utenkelige!

Denne historien fikk hjertet mitt til å briste! Selv om det er utrolig trist, er det også et veldig viktig budskap. Hvis du kjenner noen som ikke tror dyr har følelser, del denne historien med den personen.
For denne hendelsen, som fant sted i Lincolnshire i England, beviser absolutt at dyr kan føle like sterkt om sine kjære som vi mennesker kan.

Det hele startet da Paul Skinner så noe grått som lå i grøfta, da han var ute og syklet. Første tenkte han ikke så mye på det, annet enn at han trodde det var en død fugl. Men når han nærmet seg, oppdaget han at det den rørte på seg.

Det viste seg å være en forlatt hund.

Hunden lå bøyd over en plastpose, som hun slikket og snuste på. Paul stoppet sykkelen og gikk nærmere. Han så seg rundt etter folk, men ingen var å se i nærheten. Bare hunden og posen. Og den lille tispa så fryktelig trist ut.

Til slutt bøyde Paul seg over for å se hva posen inneholdt….

«Posen var full av døde valper. Det var hjerteskjærende. Hunden hadde tårer i øynene. Jeg forstår ikke hvordan noen kan være så umenneskelig, og gjøre dette.» forteller han britiske Metro.

Paul kontaktet både politiet og dyrebeskyttelsen. Dyrebeskyttelsen kom og tok med seg tispa, og prøvde å gjenopplive valpene. Men det var for sent.

Veterinæren som undersøkte hundefamilien mente at valpene ble født samme dag, og at de har vært i live. Kanskje var de til og med i live når de ble lagt i plastposen og dumpet i grøfta.

«Vi vet ikke om valpene var dødfødte eller om de frøs i hjel. Men vi vil gjerne takke syklisten som fant hunden og ringte etter hjelp.» sier politiet.

Tispa har nå fått navnet Carly, og blir tatt hånd om av dyrebeskyttelsen.

Det er fryktelig synd at valpene ikke overlevde, men Carly kunne heldigvis reddes. Hennes sterke reaksjoner viser at hunders kjærlighet til sine barn er minst like sterk som hos oss mennesker.

Vi håper Carly får et langt og lykkelig liv, og kanskje nye valper i fremtiden.

Del gjerne denne artikkelen med dine venner på Facebook!