Dette er katten ingen vil røre. Se så takknemlig han er for å endelig få en klem!

Katten Valentino var en katt ingen ønsket å komme nærme. Pelsen hans var matt, øynene rennende, og han hadde en alvorlig hudsykdom. 
Heldigvis ble Valentino oppdaget av en dyrevenn – en dyrevenn som ikke bryr seg om hvordan man ser ut på utsiden, hun så bare hva han trengte i hjertet.

Nå hylles bildene av Elaine Seamans og Valentino av tusenvis.

Valentino ble reddet fra gaten i en forferdelig tilstand. Han var tynn og hadde en alvorlig infeksjon i huden. Øynene hans var så hovne at han knapt kunne åpne dem.

På grunn av at Valentino så så skremmende ut, ønsket ingen å røre ham. Han satt alene i buret sitt og hadde ingen menneskelig kontakt. Inntil Elaine Seamans kom på besøk…

Når Elaine gikk forbi Valentinos bur på Baldwin Park Dyrebeskyttelse, stoppet hun. Hun hørte katten klynke etter hjelp, og hun klarte ikke å dy seg. Hun åpnet buret og tok han ut.

«Han stakk ut en labb og mjauet litt. Det var som om han skrek: ‘Kan du hjelpe meg’, men uten å kunne ordene.» sier Elaine.

Hun sier at hun ikke så noen annen mulighet enn at hun skulle bli der og hjelpe katten. Hun plukket ham opp og klemte ham, uten hansker eller annet verneutstyr. Valentino la umiddelbart det lille hodet sitt på skulderen hennes.

[adsense2]

 

«Da ble det klart. Jeg måtte få ham bort derfra.» forteller Elaine.

Hun fortsatte å holde katten i armene, mens hun plukket opp telefonen og ringte sin venn Toby Wisneski, grunnleggeren av organisasjonen «Leave No Paws Behind». Toby kunne høre katten mjaue gjennom telefonen, og de ble enige om at han skulle ta vare på ham.

Valentino fikk være hjemme hos Toby over helgen, og slapp å sitte i buret.

Til tross for at han har hatt det vanskelig, ser det faktisk lyst ut for Valentino. Han blir sterkere for hver dag, og vil få et langt og lykkelig liv når han blir frisk.

«Han er en fighter.» sier Toby. «Han er så kjærlig, og man kan se at han er takknemlig. Han maler og koser fornøyd med veterinærene og vet at han er trygg hos dem.»

Valentino er nå på utkikk etter et permanent hjem. Men inntil da, får han et trygt hjem for Toby.

Jeg blir så rørt når jeg ser bildene av Valentino og Elaine. Alle trenger kjærlighet, og Valentino trengte det kanskje mer enn noen andre. Jeg håper han blir skikkelig frisk snart!

Del gjerne denne artikkelen hvis du også ble rørt av bildene!


Lik oss på Facebook