Hun ser dette dyret på gata, og løper ut av dyrebutikken. En nærmere titt får henne til å skrike høyt!

Advarsel: Denne artikkelen inneholder bilder som kan oppfattes som forstyrrende for noen lesere.

Melissa Popham lever alle dyrevenners drøm: Hun jobber i en dyrebutikk. Hun nyter jobben, og visste tidlig at hun ønsket å bruke hver eneste dag på å ta vare på søte, små pelsdotter. Melissa utstråler så mye varme og generøsitet at det en dag dukket opp en gatekatt utenfor butikken. Katten kom tilbake hver dag og fikk godbiter, kos og nye bekjentskap i dyrebutikken.

Melissa forelsket seg med en gang i den lille gjesten, og det tok ikke lang tid før de hadde et godt forhold til hverandre. Men en dag var ikke katten noe sted å se. Heller ikke neste dag. Etter et par dager begynte Melissa å bli bekymret. Etter fem dager kom katten tilbake. Melissa ble lettet, men når hun kom nærmere, oppdaget hun noe forferdelig.

Det hun så fikk henne til å skrike høyt. Hun bøyde seg ned, og snudde katten mot seg. Det stakkars dyret er alvorlig skadet, og i store smerter.

Den stakkars katten hadde blitt påkjørt av en bil. Han var i så dårlig forfatning at Melissa knapt greide å se på ham. Kjeven og snuten var knekt, så vel som flere ribbein, og hele kroppen hans var dekket av sår og kutt. Melissa tok han umiddelbart med seg til en veterinær, hvor han ble operert. For å rette opp kjeven og snuten, måtte de operere inn store metallskruer.

De brukte plastrør for å få ribbeina til å gro.

Etter operasjonen måtte katten bli på klinikken i 45 dager. I mellomtiden startet Melissa en innsamlingsaksjon, og takket være noen generøse givere, har hun nå fått inn utrolige 50.000 kroner for å dekke behandlingsutgiftene. Hun bestemte seg deretter for å adoptere katten, som senere fikk navnet Mr. Pickles.

I dag er Mr. Pickles et stolt medlem av Melissas familie, og han har fått seg en ny venn: Melissas andre katt.

[adsense2]

 

De ligger sammen på sofaen…

…Og begge to er utrolig takknemlig for at Melissa har gitt de et så flott hjem.

Mr Pickles er storfornøyd nå som han får den kjærligheten og omsorgen han fortjener.

For en sterk liten katt. Det så mørkt ut for Mr. Pickles, men takket være dyrevennen Melissa, endte historien godt.

Del gjerne denne artikkelen med venner og familie på Facebook!


Lik oss på Facebook