Mannen ligger på en båre og kjemper for livet. Så møter ambulansepersonalet på en uventet utfordring!

Hvem våre sanne venner er, finner vi fort ut når ting går galt og vi desperat trenger hjelp. Det fikk en hjemløs mann i den brasilianske byen Limeira erfare. Mannen fikk plutselig pusteproblemer, og ble kvalt. Heldigvis ringte noen etter ambulanse med en gang.

Da de hadde fått mannen opp på båra og inn i ambulansen, ble de møtt av et uventet problem: «Marrom», mannens hund, hadde ingen planer om å la de fremmede menneskene ta med seg eieren. Han nektet å forlate mannens side.

Ambulansearbeiderne så hundens rørende lojalitet, og greide ikke å forlate ham der alene. Tvert i mot, de tok med seg hunden i ambulansen.

Da de kom frem på sykehuset, fikk de problemer med å holde Marrom utenfor dørene, da han fortsatt ikke ville forlate eieren. Av hensyn til de andre pasientene måtte han dog vente ute.

[adsense2]

 

Og det gjorde han i mer enn 30 timer. Marrom ventet rolig utenfor døren, og nektet å forlate sin post.

Sykehuspersonalet begynte å pleie ham. De ga han mat og drikke, og sørget for at ingen plaget han.

Den lojale hunden ble fort en liten kjendis. Snart fikk en lokal dyrevernsorganisasjon høre om han, så de tok han inn. De behandlet pelsen hans for lopper, og ga han tak over hodet til eieren er frisk nok til å bli utskrevet fra sykehuset.

Marrom er virkelig en ekte venn, som eieren kan stole på gjennom tykt og tynt.

Del gjerne denne rørende historien med dine venner på Facebook!


Lik oss på Facebook