Funksjonshemmet hund er trist fordi ingen hunder vil leke. Men se hvem som muntrer henne opp da!

Vi har alle gått gjennom noen form for voksesmerter, men noen av oss verre enn andre – mye verre. For den Anatolske gjeterhunden Kolina, var voksesmertene av verste sort. Hun ble født med en tilstand som er vanlig blant større hunderaser, kjent som «wobbler syndrom». Tilstanden komprimerer ryggsøylen, og gjør det vanskelig og smertefullt for henne å bevege seg.

Det er dette som gjør at de opplever nevrologiske problemer, og som fører til stive, vonde nakker. Det fører også til at hundene går på en vaklende, ustø måte, mens noen av dem ikke er i stand til å gå i det hele tatt. For Kolina er det å stå oppreist både smertefullt og tungt, så hun foretrekker å ligge på siden mesteparten av tiden. Helseproblemene hennes, og problemene med å gå og sitte, og generelt bevege seg, har forårsaket ytterligere problemer i det sosiale livet hennes.

Mens de fleste andre valpene på hennes alder hopper rundt, jager hverandre og leker, må Kolina stå over. Hun har vanskelig for å gjøre vanlige ting på grunn av tilstanden, og dermed vanskelig for å få nye venner. Men takket være Pablo, har Kolina en ny bestevenn!

[adsense2]

 

Som du kan se i videoen nedenfor, er Pablo et esel – og han elsker Kolina! Ifølge parets eier, Felice Caputo, har Pablo alltid vært et typisk esel: rampete og sta. Da seks år gamle Pablo møtte Kolina for første gang, så han knapt på henne. Men da han så at hun var funksjonhemmet, var det noe i han som endret seg.

Istedet for å ignorere henne, hilser han varmt på henne, og leker med henne hver eneste dag. Det søte paret elsker hverandre så høyt, og du kan se at de har et unikt bånd. Det er rett og slett hjertevarmende og fantastisk å se!

Se selv i videoen neden