Eieren vil kvitte seg med valpen for enhver pris. Noen måneder senere angrer han bittert!

Vanligvis betyr er liten, søt, ren-raset hundevalp massevis av penger for oppdrettere. Men i Fontana i California, publiserte en oppdretter en annonse om at han ønsket å gi bort en valp. Men det var ikke for å tiltrekke seg kunder eller gjøre noen glad: Valpen var veldig syk, og oppdretteren (som tjener opptil 25.000 kroner pr valp) ønsket å kvitte seg med den så fort som mulig.

Den lille tispa var 4 uker gammel da oppdretteren la merke til at hun ikke begynte å løpe rundt som de andre valpene. Hun lider av en sykdom som gjør at beina strekker seg ut fra kroppen, noe som gjør at hun ikke kan gå ordentlig.

Siden oppdretteren kun var interessert i penger, sto valpen i fare for å bli avlivet. Da kom organisasjonen «2nd Chances Rescue» på banen. De tok i mot valpen, og betalte for behandlingen hun trengte.

Nå går hun med bandasjer som forsiktig presser bena sammen, fordi de til enhver pris skal hindre at valpen blir liggende på magen.

Hos valper kan denne sykdommen kureres hvis de behandles raskt nok. Veterinærene som tok seg av denne valpen hadde allerede lang erfaring med lignende tilfeller.

Nervene i ryggraden stimuleres av små elektriske støt, fordi valpen, som senere fikk navnet Willow, mangler de nødvendige musklene i ryggen.

Etter noen dager kan Willow våge å ta noen vaklende skritt, men litt hjelp. Hun får også svømmetimer, slik at hun kan bygge opp musklene.

[adsense2]

 

Hun har fortsatt en lang vei å gå, men de imponerende resultatene er lovende!

I en alder av 3 år kan hun gå og løpe, uten hjelp.

I dag er Willow 8 måneder gammel, og hun er ikke som de fleste hunder.

«Det finnes ikke noe mer givende enn det å ta en hund ingen vil ha, og gjøre den om til en hund alle vil ha.» sier 2nd Chances Rescue.

Nedenfor kan du se en video om Willows utrolige fremgang.

Del gjerne denne artikkelen med venner og familie på Facebook!




 

Lik oss på Facebook