Politiet finner en bortkommen gatekatt. Da bretter de opp ermene og gjør noe fantastisk!

En dag fikk politimennene på en stasjon i Boston en uventet gjest. En gatekatt hadde bestemt seg for å gjøre stasjonen til sitt nye hjem. I begynnelsen prøvde politiet å jage katten bort, men arbeidet var forgjeves. Hver gang de jaget bort katten, kom den ruslende tilbake – nærmere for hver gang. En klar beskjed om at han ikke hadde tenkt seg noe sted.

Da bestemte politiet seg for å ta vare på katten istedet. Men det skulle vise seg å være vanskeligere enn først antatt, da gatekatter ofte er sjenerte og redde for folk. De trives i naturen, og stoler vanligvis ikke på noen. Det gjaldt politiet også, til tross for at de hadde begynt å sette ut mat til katten.

[adsense2]

 

Politiet prøvde gjentatte ganger å få med seg katten inn på stasjonen, men han nektet. Derfor bestemte de seg for å prøve noe annet: De bygde et kattehus utenfor stasjonen.

Flere politimenn gikk sammen og bygget et flott hus til den kjære gjesten deres.

Og resultatet overgikk alle forventninger! Katten aksepterte gladelig sitt nye hjem, og har nå god beskyttelse mot kulde og vind.

Del gjerne denne artikkelen for å hedre politimennenes fantastiske innsats!


Lik oss på Facebook