Kundene på bensinstasjonen kan ikke tro hva som står på hundens halsbånd. Er det virkelig seriøst?

Når Sabrina Plannerer og partneren hennes kjøpte en halvferdig byggeplass i Mogi Das Cruzes i Brasil, var de forberedt på å ferdigstille arbeidet, og ta over bensinstasjonen som var på eiendommen. Det de ikke hadde tatt i betraktning, var denne hunden…

Hunden hadde blitt forlatt på byggeplassen av sine forrige eiere. Siden da har han bodd der, i håp om at eierne en dag ville komme tilbake.

Sabrina så den sultne hunden, og kunne ikke bare få seg selv til å jage den bort. Istedet tok hun ham med seg til en veterinær, hvor han ble vaksinert og fikk ormekur.

Deretter bygde paret en kennel på den nye bensinstasjonen sin, satte frem en skål full av mat, og ga hunden navnet Negão.

Sabrina var usikker på hvordan Negão ville reagere på en travel bensinstasjon, men det skulle vise seg at det ikke var noe å bekymre seg for. Han ønsker alle kundene velkommen med en logrende hale, og han har blitt så populær at han til og med får seg en godbit av noen av kundene.

[adsense2]

 

På sitt splitter nye halsbånd, henger det nå et «ansatt-kort» med et bilde av ham på.

Hver dag tar en av de menneskelige ansatte med seg Negão, og går tur i byen, slik at han får nok mosjon. En så god «ansatt» har naturligvis krav på pause han også!

Del gjerne denne artikkelen med dine venner på Facebook!


Lik oss på Facebook