Denne hunden klemmer alle hun møter. Dette er bare så vakkert å se på!

Noen ganger trenger vi bare en skikkelig god klem for å føle oss bra – og det ser ut til å stemme for dyr, så vel som for mennesker.

Hvis du noen gang befinner deg i Chelsea-distriktet i New York, og trenger en god klem, vær på utkikk etter Golden Retrieveren Louboutina.

1

Louboutinas daglige tur med eieren Cecar Fernandez-Chavez er ingen vanlig spasertur. Louboutina elsker mennesker så mye at det ikke gjør noe om de er totalt fremmede. Med bakbeina godt plantet i bakken, hopper hun opp med frambeina – og gir alle forbipasserende en klem.

22

«Mange mennesker forteller meg at det har reddet dagen deres. Kanskje var det akkurat dette de trengte etter en hard dag på jobb.» sier Cecar.

3

[adsense2]

 

Det hele startet i 2014, når Cecar avsluttet et forhold – på selveste valentinsdagen.

«Hun satte seg rett foran meg, og tok tak i hendene mine med labbene. Jeg husker at jeg og kompisene mine spøkte om at jeg iallfall hadde noen å holde i hånden på valentinsdagen.»

4

Siden den gang virker det som Louboutina har skjønt at folk flest elsker å få en klem av henne. Hun har blitt litt av en kjendis i nabolaget sitt – og på instagram.

5

For en fantastisk hund! Forhåpentligvis vil så mange som mulig få muligheten til å møte Louboutina og få en god klem av henne.

Del gjerne denne hjertevarmende historien med venner og familie på Facebook!


 

Lik oss på Facebook