Kvinnen hører en kattunge som skriker i en søppelcontainer. Så avslører veterinæren at han er ekstremt sjelden!

Altfor ofte hører vi historier om dyr som blir funnet forlatt i en bakgate eller en søppelcontainer. Ingen dyr fortjener å bli plassert i søpla, men i noen tilfeller blir de født der, fordi moren ikke har noe annet sted å gjøre av seg.

En lite kattunge, Martyr, ble funnet helt alene i en container. Kvinnen som fant ham hørte ham skrike fra innsiden av containeren, og når hun åpnet for å se, fant hun den lille krabaten.

Han var helt alene, og moren var ikke noe sted å se. Det var heller ingen andre kattunger i containeren. Den lille babyen hadde ikke engang åpnet øynene ennå. Kvinnen skjønte at hun måtte ta med seg kattungen, så hun ble den nye mammaen hans.

Hun tok med seg Martyr til en veterinær, og der fant de ut at han hadde noen helsemessige problemer som trengte pleie. Men det som sjokkerte veterinæren var hvor sjelden denne kattungen var!

1

Så fort kvinnen fant kattungen, tok hun ham med seg hjem. Hun matet han med flaske døgnet rundt, for å hjelpe ham å vokse.

2

Før han i det hele tatt rakk å åpne øynene, mistet han en av labbene på grunn av koldbrann. Men det stoppet ikke den lille krigeren!

[adsense2]

 

Jo eldre han ble, jo raskere innså de at det var noe spesielt med ham. Han var en Calico-katt!

3

Hvis du er en stor katteelsker, vet du hvor sjelden dette er. Nesten alle Calico-katter er jenter. Det er vanligvis lett å fastslå en Calico-katts kjønn bare ved å se på pelsen.

1 av ca. 3000 Calico-katter er gutter. Det er en veldig liten andel, noe som gjør Martyr så spesiell som han er!

4

Til tross for den vanskelige starten på livet, vokser Martyr friskt og raskt.

5

Det er nå seks måneder siden Martyr ble funnet i containeren, og som du ser nedenfor, er han en lykkelig, sunn og stor gutt nå.

6

Del gjerne denne artikkelen med dine venner på Facebook!