Kvinnen er døende av kreft. Da bryter legen reglene og gjør noe som rører ALLE til tårer!

Kreft er en forferdelig sykdom som kan være vanskelig å oppdage. Noen ganger kan man verken se eller føle det, før det er for sent.

Når Rejane Chili fant ut at hun hadde kreft, var hun 49 år gammel. Da hadde hun vært syk lenge, og etter noen uker skjønte både Rejane og familien at hun aldri kom til å forlate sykehuset.

Familien var hele tiden ved hennes side, men det var en som var savnet. Rejane hadde hatt hunden Ritchie siden han var en liten valp.

Og alle som har, eller har hatt en hund, vet at de er som et familiemedlem.

1

Hunder var ikke tillatt inne på sykehuset, og Rejane var for syk til å komme seg ut. Plutselig ble Rejanes tilstand forverret, og alle skjønte at hun ikke hadde lenge igjen å leve.

Men til tross for det strenge forbudet mot hunder på sykehuset, følte ikke legene at de hadde noe alternativ.

[adsense2]

 

2

De ba Tiago, Rejanes sønn, om å hente Ritchie. Deretter ble Rejane flyttet til et rom, ordnet for det spesielle besøket.

Ritchie ble fraktet med taxi til sykehuset, og eskortert til rommet hvor Rejane lå. Det var ingen tvil, lykken var ubeskrivelig!

3

Ritchie kunne ikke holdes tilbake. Han stormet frem og tilbake. Til slutt fikk han hjelp til å komme seg opp i sengen, men da kunne han ikke slutte å slikke Rejane i ansiktet.

Mer enn 20 ansatte på sykehuset ble vitne til det veldig spesielle øyeblikket – som også ble fanget på film. Se klippet nedenfor!

Til tross for at dette er en veldig trist historie, er det likevel vakkert å se den enorme gleden både Rejane og Ritchie får av å møte hverandre.

Her tror jeg legene gjorde rett i å bryte reglene!

Del gjerne denne artikkelen med dine venner på Facebook!
 

Lik oss på Facebook