Betjenten og hunden poserer for et offisielt portrett. Det som skjer da er bare SÅ søtt!

Hunder er utrolig hengivne dyr. Når de elsker noen, gjør de det kjent – ved å slikke dem, sitte med (eller på) dem, og beskytte dem. Mange hunder koser som om det var jobben deres. De oppfører seg som om de er forpliktet til å ligge oppå eieren, uansett hvor store de er.

Enkelte hunder har dog ekte jobber. Kenobi for eksempel, har en av de viktigste jobbene en hund kan ha: Han er politihund.

Kenobi jobber for «Indiana’s Department of Natural Resources (DNR) Law Enforcement District 2», sammen med sin menneskelige partner, Levi Knach.

Paret har vanskelige arbeidsoppgaver: Å finne savnede personer, å finne ulovlig drepte dyr, og å finne bevis på kriminell aktivitet.

Betjentene på DNR har svært viktige oppgaver – dere unike jobb krever at de trener like regelmessig som politifolk, men også at de forbereder seg på å hjelpe til ved eventuelle kriser eller naturkatastrofer.

Hovedfokuset deres er på skog og villmark, noe som betyr at de kjemper for rettighetene til miljøet vårt, så vel som individers rettigheter.

Og selv om jobben deres ikke er noe å le av, er deres offisielle portretter det!

Siden betjent Knach og Kenobi tilbringer så mye tid sammen, har de formet et utrolig vennskap – et vennskap Kenobi ikke kan legge skjul på, selv når portrettene skal tas.

1

Når en organisasjon som DNR tar portrettbilder, er målet å se så stein-aktig og skremmende ut som mulig. Arbeidet de gjør er slett ikke lett, og det er noe portrettene skal gjenspeile.

2

Vel, Kenobi fikk tydeligvis ikke den beskjeden. Når det skulle tas bilder av han og betjent Knach, fant han ut at det var det perfekte øyeblikket å vise sin beundring av partneren sin på – ved å slikke ham.

3

I begynnelsen prøvde Knach å ignorere Kenobis forsøk på å kysse ham, men da det ble for morsomt, greide han ikke å holde seg lengre.

Alle som ser bildet vil nok få et smil om munnen også – det er bare så søtt!

[adsense2]

 

4

Etter å ha fått alle kyssene ut av veien, var Kenobi omsider i stand til å sitt i ro, slik at de fikk tatt et seriøst bilde.

De andre bildene var utrolig søte, men det er vel stor sannsynlighet for at dette ble det offisielle portrettet til radarparet.

 

5

De som kjenner Kenobi, vet at denne oppførselen ikke er helt utenom det vanlige. Han er til og med kjent for å sitte på partneren sin mens han prøver å gjøre arbeidet sitt.

6

Kenobi og betjent Knach er helt klart uatskillelige – og det unike båndet mellom de to bidrar trolig til å gjøre de til et flott team.

7

Pleier hunden din å gjøre rare ting når du prøver å ta bilde? Da er han ikke alene!

Del gjerne denne artikkelen med dine venner på Facebook!