Fra lang avstand ser de noe som prøver å komme seg opp fra vannet. Det som skjer da er bare FANTASTISK!

Når vi uventet havner i en situasjon som krever rask tenkning og besluttsomhet, så er det alltid godt å ha de riktige redskapene for hånden. Og det var nettopp det som skjedde med svenske Viktor Johannessen og kjæresten Sigrid Sjösteen.

De gikk på skøyter på en frossen innsjø, når de plutselig fikk øye på en stor elg som hadde falt gjennom isen, og desperat prøvde å komme seg opp fra det iskalde vannet. Elgen var allerede utslitt, og så ikke ut til å ha sjangs til å komme seg opp på bena på den glatte isen.

[adsense2]

 

Til å begynne med så de ingen måte de kunne hjelpe til på.

«Jeg hadde ingen anelse om hva jeg skulle gjøre.» innrømmer Viktor. Men Sigrid bevegde seg raskt mot elgen, mens Viktor filmet og advarte henne mot den tynne isen.

Hva som skjedde videre kan du se i videoklippet nedenfor.

Del gjerne den dramatiske videoen med venner og familie på Facebook!