Naboene ser hvem kvinnen tar med seg hjem. 2 måneder senere står de i kø for å møte ham!

På en februar dag i 2015, møtte en forbipasserende i Mexico City på noe forferdelig. Med over en million løshunder i byen, er det lite som sjokkerer innbyggerne – men synet av denne stakkars skapningen er noe denne kvinnen ikke klarer å glemme.

1

Hunden var ikke bare underernært, men hadde hele kroppen dekket av kreftsvulster. Dypt berørt, tok kvinnen hunden med seg til dyrevernaktivisten Dalia Gamez. Hun adopterte ham, omdøpte han til Boby, og bestemte seg for å pleie ham frisk. Dalia tok med seg hunden til en dyreklinikk for en nærmere undersøkelse.

2

Dyrelegen anslår at Boby er 2 år gammel, og setter umiddelbart i gang med cellegiftbehandling. Dalia håper den skrøpelige hunden overlever behandlingen, og sprer historien på internett.

3

I løpet av 2 måneder gjennomgikk Boby 8 cellegiftbehandlinger. For en sterk mann ville dette være en stor påkjenning, men hvordan vil det påvirke en utsultet hund?

4

[adsense2]

 

Men Boby er hardbarket. Dalia kan ikke tro hvor raskt han helbredes. Sårene gror, og der han for noen uker siden hadde svulster, vokser det nå silkemyk pels.

5

Snart er Boby frisk og rask igjen. Gjennom sin utrolige forvandling har han blitt en lokal sensasjon. Dalias naboer står i kø for å se hunden. Og Bobys kjendisstatus gjorde Dalias neste oppgave enkel: Å finne ut nytt hjem til Boby.

6

Med veldig blandede følelser, overleverer hun Boby til en omsorgsfull og kjærlig familie. Bobys nye eiere er stolte av å ha en så modig og sterk hund som kjæledyr.

Levende og full av energi, nyter Boby nå sitt nye liv til det fulle. Det eneste som er igjen etter den mørke perioden med sykdommen, er noen arr på kroppen.

7

For en gripende historie. Løpet så ut til å være kjørt for denne stakkars hunden, men heldigvis finnes det dyrevenner som aldri gir opp!

Del gjerne denne artikkelen med dine venner på Facebook!


Lik oss på Facebook