En politimann rykket ut til en situasjon. Men når han dro derfra, dro han ikke tomhendt!

Politimannen Marcus Montgomery besvarte et anrop og rykket ut til Panhandle Animal Welfare Society, hvor det hadde oppstått en situasjon med en av de ansatte. 
Når situasjonen var under kontroll, og konstabel Montgomery var i ferd med å forlate stedet, la han merke til at sjefen på dyrevernorganisasjonen holdt en reddet valp i hendene. 

Han følte en umiddelbar tilknytning til den lille valpen, og ville ta den med seg hjem.

«Jeg følte koblingen med en gang, men det første som bekymret meg var kjæresten min sin timeplan. Jeg skjønte at det ville bli vanskelig å gi ham den omsorgen han trenger og fortjener.» fortalte Montgomery til Inside Edition.

Han snakket derfor med de ansatte, om hva det ville innebære hvis han adopterte valpen.

«Jeg snakket med de ansatte, og de informerte meg om hva han vil trenge, og at han faktisk ville klare seg greit alene, så lenge det ikke var snakk om for lange perioder. Så jeg dro jeg og snakket med kjæresten min, som også forelsket seg i ham med en gang.» sier Marcus.

[adsense2]

 

Paret hadde allerede en reddet Pitbull ved navn Vader. Derfor fikk den nye valpen navnet Kylo, til ære for deres favoritt skurker fra Star Wars: Darth Vader og Kylo Ren.

«Siden jeg fikk navngi Vader, ville jeg at kjæresten skulle gi den nye valpen vår et navn. Og siden vi allerede hadde Vader, falt valget på Kylo, på grunn av Star Wars-referansen.» sa Marcus.

Vader behandler Kylo som lillebroren sin, og Kylo følger etter overalt – og prøver å etter ligne hver eneste bevegelse Vader gjør.

Nedenfor kan du se en nyhetsreportasje om hendelsen.

Del gjerne denne hjertevarmende historien med dine venner på Facebook!