Denne mannen matet en liten, utmagret kattunge. Nå er de uatskillelige!

Alle som har et kjæledyr vet at de forandrer våre liv. Denne erfaringen fikk også denne unge mannen, i følgende historie forklart i hans egne ord:

«Dette er den lille katten som jeg møtte for første gang da jeg besøkte en venn på jobb. Siden han jobber i et industriområde, er det ingen mennesker som bor i området, men det er sulte, hjemløse katter overalt. Det er tragisk.»

1

«Den lille kattungen jeg møtte var omtrent to måneder gammel, og ikke annet enn skinn og bein. Og for å gjøre vondt verre, var pelsen flokete og skitten. Ingen tok vare på henne, men hun likte meg med en gang.»

2

«Jeg bestemte meg for å hjelpe til, og mate henne litt. Det var så vondt å se hvor mye hun led. Jeg gikk noen hus unna og kjøpe kattemat og tok med tilbake. Hun var så sulten at hun spiste opp alt på kort tid.»

3

«Men ingenting forberedte meg på hvordan hun reagerte: Hun stolte på meg umiddelbart, og hang seg på meg. Uansett hvor jeg gikk, fulgte hun etter.»

4

«Etter å ha fylt opp magen med mat, var hun mer livlig, og  hun så opp på meg for første gang. Før det holdt hun bare hodet ned, som om hun var for var til å løfte det. Når hun viste det lille ansiktet sitt, la jeg merke til at øynene hennes hadde forskjellige farger.»

5

«Jeg satt i over en time og strøk henne. I løpet av denne timen blomstret hun bare mer og mer. Siden hun hadde blitt helt forlatt, gjorde menneskelig kontakt og kos utrolig godt. Jeg skjønte at hun var en elskelig og tillitsfull sjel. Det uunngåelige skjedde.»

6

«Veterinæren fortalte meg at lopper er spesielt farlig for kattunger. Derfor fikk hun seg et skikkelig bad for å kvitte seg med alle ubudne gjester.»

7

«På denne dagen var hun veldig svak og veldig sliten. Du prøvde ikke å gjøre motstand, hun bare nøt det varme vannet.»

8

«Deretter ble hun tørket og pakket inn i et varmt teppe. Hun gjennomgikk det hele uten å klage, og følte seg åpenbart bedre etterpå. Det var da jeg ga henne navnet Luna.»

9

[adsense2]

 

«Etter hvert som hun ble friskere, fikk hun også tilbake livsgnisten. Hun liker å klatre opp på meg for å se hva som foregår på toppen. Dette var et stort fremskritt, da hun tidligere knapt var interessert i sine omgivelser fordi hun var så svak.»

10

«Vi var bekymret for at hun ikke ville stole nok på oss, fordi hun hadde for mange dårlige erfaringer med mennesker, men det tok ikke lang tid før hun lå i fanget mitt og malte når jeg strøk henne.»

11

«Luna begynte å følge etter meg gjennom hele leiligheten. Når jeg satte meg ned, hoppet hun opp i fanget mitt med en gang.»

12

«I dag er Luna en mett, glad, fornøyd og tillitsfull katt. Noen ganger lurer jeg på hva som hadde skjedd hvis jeg ikke hadde møtt henne avmagret og sulten ved siden av veien. Jeg ville aldri ha tatt med meg et dyr hjem fra gaten, men dette var årets store høydepunkt. Jeg kan ikke beskrive hvor fantastisk følelse det har vært å se Lunas utvikling.»

13

Kjæledyr kan forandre livet ditt, og det er så mange små katter som trenger et kjærlig hjem. Lunas historie viser at det virkelig kan være verdt det å hjelpe en firbent venn i nød.

14

15

Del gjerne denne historien med dine venner på Facebook!


Lik oss på Facebook