En hjemløs hund løper for livet. Det som skjer videre smelter hjertet mitt!

Det er hjerteknusende å se en hund som har mistet tilliten til mennesker. Hunder er vanligvis så tillitsfulle, lojale, og de gjør alt for oss mennesker. Men det er vanskelig å forstå hva som kan få en hund til å snu ryggen mot menneskeheten.

Det var nøyaktig det som skjedde med denne lille hunden. Etter å ha blitt etterlatt på gaten, visste han ikke lengre hvem han skulle stole på. Heldigvis kom noen dyrevenner til unnsetning. De viste ham at ikke alle mennesker er slemme, og at noen faktisk vil det beste for hundene.

Videoen nedenfor fikk meg nesten til å gråte. Det er så hjerteknusende at denne livredde hunden innerst inne bare vil ha kjærlighet…

Hjelpeorganisasjonen Hope for Paws fikk en telefon om en liten hund som bodde på en parkeringsplass. Han var forlatt der, og hadde bodd der en stund.

Hope for Paws kastet ikke bort et eneste sekund, og dro dit umiddelbart. Men så fort de nærmet seg hunden, ble han vettskremt og løp bort.

1

Etter en stund klarte teamet fra Hope for Paws å fange hunden i et hjørne. De ønsket bare å hjelpe hunden, men det visste ikke han – som reagerte med å vise tennene sine.

2

[adsense2]

 

Etter 30 minutter begynte teamets tålmodighet å vise seg effektiv. De vant tilliten til hundene så han roe seg ned, og de fikk tatt han med seg.

3

Deretter ble han tatt med til en veterinær, hvor han fikk medisinsk behandling og en veldig nødvendig hårklipp. Så fikk han navnet Scooby.

4

Nå har Scooby det bra. Han er frisk og ren, og han begynner å få tilbake troen på mennesker.

Se videoen fra redningsaksjonen nedenfor.

Del gjerne denne artikkelen hvis du også setter stor pris på alt det gode arbeidet Hope for Paws gjør!