Bonden hører merkelig lyder fra stallen. Når hun åpner døren ser hun det utrolige!

Liz Mitten Ryan hørte merkelige lyder fra en av sine staller, og gikk for å undersøke hva det var. Når hun åpnet døra kunne hun knapt tro det hun så – også tok hun frem kameraet og begynte å filme.

Liz driver en stor hestegård kalt Equinisity. Folk fra hele verden kan komme og besøke henne, og prøve å leve tett på naturen og hestene hennes.

Det var en vakker, solrik dag ute. Likevel hadde alle hestene bestemt seg for å bli inne i stallen denne dagen. De hadde nettopp spist, og la seg i skyggen en stund for å fordøye maten. Flere av de benyttet også anledningen til å slippe ut litt luft – og det var det Liz hørte lyden av fra utsiden.

[adsense2]
Det er ikke uvanlig at hester hviler og sover i gruppe, men de må være helt avslappet og komfortable med hverandre og miljøet. Ofte forblir en av de våken for å holde vakt, men på denne dagen ville de bare slappe av hele gjengen.

Vi vil bare presisere at ingen av hestene i videoen nedenfor har noen sykdom eller mageproblemer. De trenger bare å lette litt på trykket!

Del gjerne dette videoklippet med dine venner på Facebook!
Lik oss på Facebook