Hun kjøper en ny fotvarmer. Plutselig ser hun fire små poter som stikker ut!

Katter er ikke bare smarte, søte og helt fantastiske. De har også muligheten til å krype inn og kose seg på de stedene vi minst venter det.

Denne personen hadde nettopp kjøpt seg en ny fotvarmer. Men det viste seg at det ikke var hun selv som skulle bruke den mest….

Hvis du har en egen katt, eller bare har vært i nærheten av en, vet du at de har en tendens til å alltid være der du er. Enten du leser avisen, sitter i sofaen eller sitter på toalettet. Katten vil alltid være i ditt nærvær, og noen ganger kan den faktisk være litt i veien.

Men uansett hvor mye i veien en katt er, er det alltid like sjarmerende å se den vise sin kjærlighet. For denne kvinnen ble kjøpet av ny fotvarmer som å treffe spikeren på hodet – for kattene.

1

Dette er kattene Saba og Tora. De er gode venner, og gjør alt sammen.

Når eieren deres kjøpt en fotvarmer som hun tok frem en kjølig kveld, viste det seg at lykken var like stor for alle.

2

Det beste er selvfølgelig å få ligge tett inntil hverandre og kose så mye som mulig. Så hva kan være bedre? En elektrisk fotvarmer som gir litt ekstra varme!

Siden den går på strøm er den selvfølgelig bare tilkoblet når kattenes eier er hjemme. Men da de okkuperte fotvarmeren en dag, klarte eieren å fange noen virkelig fantastiske bilder.

3

Selv om det er en fotvarmer betyr ikke det at man ikke kan varme hodet sitt også. Saba og Tora brukte ikke lang tid på å ta over fotvarmeren for å gjøre den til sin egne, luksuriøse seng.

[adsense2]

 

4

Når det blir litt for varmt kan man alltids krype ut og ligge tett inntil hverandre i stedet.

Noen ganger må de sove alene, men det er alltid bedre å være sammen med sin beste venn.

5

Katter er virkelig fantastiske dyr.

Del gjerne denne artikkelen på Facebook hvis du likte bildene av Saba og Tora!


Lik oss på Facebook