Hunden forsvinner inn i skogen hver dag. Når eieren skjønner hvorfor, får han seg et kraftig sjokk!

Vennskap kommer i alle former, men disse uventede vennene overgår det meste jeg har sett. Du har kanskje sett Disney-filmen «To gode venner»? Den handler i alle fall om en jakthund som blir bestevenn med en rev – og nå er det tydeligvis ikke en oppdiktet historie lenger. Dette radarparet er ekte, og de har vist vennskap og kjærlighet uten grenser.

Hunden Tinni og den ville reven Snusen har blitt bestevenner.

Tinni bor i Norge sammen med sin eier, fotografen Torgeir Berge, og det er han som har foreviget vennskapet ved å ta bilder.

1

[adsense2]

 

At Tinni er en hund og Snusen er en rev virker det ikke som de vet selv engang. De leker og skøyer som om de har vært venner hele livet.

Etter å ha sett vennskapet mellom de to med sine egne øyne, ble eieren Torgeir sterk kritiker av pelsindustrien, hvor rever blir innesperret i små bur og drept for pelsen.

«Rever er akkurat som hunder i deres oppførsel og personlighet. Jeg får tårer i øynene når jeg tenker på de millioner av rever som lever hele livet sitt innesperret i et bur.»
skriver Torgeir Berge på Facebook-siden sin.

Tinni og Snusens unike vennskap har berørt så mange at historien nå har blitt til en barnebok. Forfatteren Berit Helberg har skrevet boken «Snusen og Tinni», og Torgeir har tatt bildene.

Vennskap kommer virkelig i alle former. Tinni og Snusen er veldig forskjellige, men likevel så like.

Under kan de se et videoklipp av det unike paret.

Del gjerne denne artikkelen med dine venner på Facebook!
Lik oss på Facebook