Han følger etter hunden til et skjulested. Da kan han nesten ikke tro hva han finner på bakken!

Rosie har levd hele sitt liv på gaten. Hun er veldig skeptisk til folk, og lar seg ikke bli klappet – i alle fall ikke fanget. Men ved hjelp av et ganske smart triks ble hun reddet fra livet på gaten. Men det var bare begynnelsen…

1

Eldad Hagar fra organisasjonen «Hope for Paws» kunne ikke la Rosie leve på gaten. Han bestemte seg derfor for å «fange» henne, og endre livet hennes for alltid.

2

Han satte opp et bur, og lokket Rosie inn med fôr.

3

Når Rosie er inne i buret, stenges luken. Hun blir tydelig bekymret, men hun er i gode hender. Faktisk viser det seg at hun er en ganske kjærlig og vennlig hund. Men Eldad merket at det var noe på gang: Rosie produserte melk!

4

Eldad forsøkte iherdig å vinne Rosies tillit, slik at hun kunne vise ham veien til valpene. Men hun la seg under en gammel bil, og det virket som hun ga opp. Hun var for svak og for sulten til å flytte på seg.

5

Men valpene må reddes. Da kom Eldad på en fantastisk ide. Han tar frem mobiltelefonen, og spiller av et kort videoklipp av skrikende valper. Rosie reagerer umiddelbart!

6

[adsense2]

 

Rosie hopper opp og begynner å løpe bestemt. Eldad spiller av videoklippet gang på gang mens han følger etter Rosie. Til slutt kommer de frem til en tom parkeringsplass, og Rosie forsvinner inn bak noen uttørkede busker. Eldad følger etter.

7

Ved første øyekast skjønner han ikke hvorfor Rosie har ført han med dit…

8

….Men så får han øye på fem gråtende valper.

9

Den ene søtere enn den andre.

10

Da var det gjort! Rosie ammer umiddelbart de søte barna sine.

11

Den lille familien er nå i trygge hender. Eldad tok med seg Rosie og valpene til en dyrevernorganisasjon, hvor de for første gang kunne sove avslappet og trygt.

12

I videoen nedenfor kan du se hvordan det hele gitt til.

Trikset med mobiltelefonen var rett og slett strålende. Bra tenkt!

Del gjerne denne artikkelen med dine venner på Facebook!
Lik oss på Facebook