En turgåer finner en døende pitbull på fjellet. Så oppdager hun den SJOKKERENDE sannheten!

Andi Davis fra Phoenix i USA er en ivrig turgåer. Hun kan turstiene i fjellene i hjembyen sin godt, men hun var overhode ikke forberedt på hva hun skulle finne en dag: En døende pitbull, alene og forlatt på steinene.

1

Hunden lever, men kan ikke bevege bena. Andi gir det dehydrerte dyret vann fra flasken sin, og tenker på hva hun skal gjøre. En pitbull er ikke akkurat et lite kosedyr, men den sporty kvinnen løftet den 20 kilo tunge hunden og bar den ned fra fjellet – fast bestemt på å redde livet hans.

2

Vel nede ble Andi tatt i mot av ektemannen og deres datter Jessica. Umiddelbart tok de hunden med seg til en veterinær. Der avsløres den grusomme sannheten om hva som har skjedd med den stakkars pitbullen: Den har blitt skutt – og noen splinter fra kula sitter fortsatt fast i halsen. Splintene ligger til slik at en operasjon kan være livsfarlig, og faktisk medføre en lavere sjanse for å overleve. Derfor må de bare la splintene være, og se hvordan det går fremover.

[adsense2]

 

3

Familien døpte pitbullen Elijah, men hva skulle de gjøre med ham? De hadde tre hunder fra før – og en av de ble nylig angrepet av en pitbull. Fremfor alt tenker foreldrene på datterens sikkerhet.

4

Men Jessica ba foreldrene om å ta hunden. Foreldrene innfridde, og adopterte Elijah. Nå lever han i harmoni med de tre andre hundene, og han har kapret hjertene til familien Davis. Jessica elsker pitbullen over alt.

5

Her kan du se den flotte historien om Elijah og familien Davis.

Del gjerne denne artikkelen med dine venner på Facebook!