Han tok frem kniven og skar av hundens pote. Men det var ikke slutten på smerten dyret måtte lide!

Advarsel: Denne artikkelen inneholder bilder som kan oppfattes som sterke av noen lesere.

Organisasjonen «Hope for Paws» i Los Angeles fikk en telefon om at en hund var i nød. Et av organisasjonens medlemmer tok med seg hunden til Mexico for å få henne undersøkt av en veterinær. Han hadde ingen anelse om at det ville være det verste tilfellet av dyremishandling han noensinne hadde sett.

1

Den stakkars hunden hadde ikke bare fått avskåret en labb. Hun hadde også mistet et øye. I tillegg hadde hun flått og tarmparasitter som ikke var synlig ved første øyekast.

2

Kayla kunne opereres først etter et par dager, fordi hun var svak på grunn av alle infeksjonene. Hun så mer død enn levende ut.

3

Dyreaktivisten Eldad Hagar skrev:

«Kayla hadde mye smerte. Jeg kan ikke forstå hvordan noen kunne gjøre noe slikt. Det var veldig trist å se på, og vi var veldig overrasket over å se at hun slikket og renset sårene sine.»

4

Restene av det venstre øyet måtte fjernes av dyrlegene. Nå leges sårene sakte men sikkert, og Kayla blir bedre for hver dag.

[adsense2]

 

Selv om Kayla har vært gjennom mye elendighet, har hun fortsatt ikke mistet livsgleden. Hun elsker å bli klappet på magen, og hun slikker redningsmennene.

6

Nå venter Kayla på å bli adoptert av en kjærlig familie. Hun er veldig glad i livet, og gir like mye kjærlighet som andre hunder.

Hun blir bare bedre og bedre etter den traumatiske opplevelsen.

8

Denne hunden har vist en utrolig sterk vilje til å overleve. Men fortsatt sitter man igjen med spørsmålet om hvordan en person kan behandle et dyr så grusomt.

Del gjerne denne artikkelen med dine venner på Facebook!


Lik oss på Facebook