Politiet finner et lite bur i grøfta. Det som gjemmer seg inni knuser hjertet deres!

Da politiet i byen Hingham, Massachusetts i USA fikk en telefon hadde de ingen anelse om hva som ventet dem på veien. Men da de kom til åstedet så de et bur som sto i grøften – men noe som lå innpakket inni. Ved siden av buret hadde noen satt igjen en eske, med «Stuff» (ting) påskrevet.

1

Det viste seg å være en stakkars hund som hadde blitt forlatt ved veien, farlig nærme bilene som kjørte forbi.

«Denne hunden ble funnet i et bur med et teppe, et bånd, mat og noen leker, på Downer Avenue. Han hadde sittet der i minst en time. Hunden har ikke microchip.» skrev politiet i Hingham 30. januar 2017.

2

[adsense2]
Hunden ble umiddelbart tatt med til Animal Rescue League of Boston. Der vil han få omsorg og kjærlighet inntil videre. Politiet er nå på jakt etter eieren.

«Siden etterforskningen fortsatt pågår, kommer hunden til å bli hos Animal Rescue League of Boston inntil saken er oppklart. Adopsjon er derfor ikke aktuelt for øyeblikket.» sa Michael DeFina, en av dyrepasserne.

3

Denne triste historien har rørt hundretusener av mennesker på nettet, og mange reagerer på at noen kan forlate hunden sin på denne måten.

Men forhåpentligvis vil denne fine hunden få seg et nytt, kjærlig hjem i nær fremtid!

Del gjerne denne artikkelen med dine venner på Facebook!


Lik oss på Facebook