Valpen er allerede i ferd med å dø. Men jenta vil rett og slett ikke la henne gi opp!

I Tyrkia finnes det utallige gatehunder. Når trebarnsmoren Mary og familien flyttet fra USA til Ankara i Tyrkia og begynte å hjelpe til på den lokale dyrebeskyttelsen, visste hun ikke hva hun hadde i vente.

1

Dyrebeskyttelsen Mary og de tre døtrene hennes hjalp til på huset over 4000 hunder, mange av de neglisjert og underernært. Og de lever trangt. I hvert bur var det opptil 20 hunder. Hundematen Mary og familien bidro med var bare såvidt nok til å mate ett bur.

2

Midt i en klynge av hunder fant familien fire valper som nesten ble tråkket ihjel av mengden. De små valpene led av valpesyken – en virusinfeksjon som ofte rammer hundedyr. I det siste stadium av denne dødelige sykdommen får hunden lammelser og kramper. Hunder i sluttfasen har bare 20% sjanse for å overleve.

[adsense2]

 

3

Men Mary og hennes døtre ønsket ikke å etterlate de stakkars valpene til skjebnen. De tok de derfor med seg hjem, slik at den kunne ha et trygt og godt hjem den siste tiden før den uunngåelige døden.

4

Tre av valpene døde i løpet av kort tid. Men den fjerde holdt ut lengre. Mary og døtrene ga henne navnet «Faith» (tro). Den lille tispa kjemper tappert mot infeksjonen og for å leve opp til navnet.

5

Snart hadde valpen overkommet infeksjonen helt. Lykkelig leker Faith sammen med Marys døtre, som om ingenting har skjedd. Kun når hun mates kan det merkes på Faith at hun bærer preg av de forferdelige kårene på dyrebeskyttelsen.

6

Faith gjorde det umulige, og vant over infeksjonen. Samtidig fikk hun seg en ny familie hos de samme menneskene som reddet henne. Og selvfølgelig blir hun med når familien flytter tilbake til USA igjen.

I videoen under kan du se hele historien om Faith.

Del denne artikkelen med dine venner på Facebook!