Hunden sitter ved siden av kisten med et trist blikk. Så gjør han noe som overrasker alle de sørgende gjestene!

Mehmet Ilhan fra den tyrkiske byen Bursa var 79 år gammel da han døde, etter lengre tids sykdom. Hele familien hans var i sorg. Blant de var den lille hunden Cecur. Gjennom de to siste årene av Mehmets liv hadde Cecur vært hans nærmeste og mest trofaste følgesvenn. De to hadde et veldig spesielt forhold. Når 79-åringen ble innlagt på sykehus rett før han døde, sluttet Cecur til og med å spise.

Når kisten med Mehmets kropp blir båret frem til graven på høytidelig vis, er det Cecur som leder følget. Gjennom hele seremonien tok han ikke synet fra kisten en eneste gang, og han hang med hodet. Det var et hjerteskjærende syn for de andre etterlatte.

Mehmets sønn Ali tar med seg hunden hjem og tar vare på ham. Hver dag når Ali drar på jobb, løper Cecur ut døra og forsvinner. En dag bestemte Ali seg for å følge etter, for å finne ut hva hunden gjorde mens han var på jobb. Oppdagelsen han gjør sjokkerer: Cecur løper til Mehmets grav, og ligger der ved siden av eieren sin.

«Vaktmesteren på kirkegården fortalte meg at Cecur besøkte Mehmet hver morgen til å begynne med» sier Ali.

[adsense2]

 

Den trofaste hunden vil nok aldri komme over tapet av sin beste venn og elskede eier. Men hos Ali har han nå fått seg et hjem, og sammen kan de jobbe seg gjennom sorgen og smerten.

Hvem er det som påstår at dyr ikke eier følelser?

Del denne hjerteskjærende historien med dine venner på Facebook!


Lik oss på Facebook