Han doper ned katten og tar frem tatoveringsmaskinen. Resultatet fikk mange til å skrike i sinne!

Tatoveringer er veldig personlige avgjørelser, og før man setter nåla til huden bør man være veldig sikker på at man vil ha den tatoveringen der – resten av livet. Aleksandr fra Yekaterinburg i Russland er tatovør som i den siste tiden har fått enorm kritikk for sitt arbeid på en kunde – som ikke er menneskelig…

Aleksandr dopet ned Sphynx-katten sin Demon med smertestillende, og begynte på en stor, smertefull tatovering på ryggen til katten.

Som motiv hadde Aleksandr valgt et bilde som anses som en såkalt «gangster-tatovering» i Russland: Et fengselstårn, et kvinneportrett og en sigarett.

[adsense2]

 

Aleksandr delte bilder av tatoveringen på Facebook, og har nå fått kjent på sinne til mange av leserne. Aktivisten Yelizaveta Skorynina påpeker at Sphynx-katter har ekstremt sensitiv hud, og at bedøvelse og smertestillende er en risk i seg selv når det er snakk om et så lite dyr.

Nå begynner Aleksandr selv å tvile på sine handlinger:

«Selvfølgelig synes jeg synd på Demon, det var jo ikke han som ville det. Han har annerledes hud enn mennesker, og må derfor tatoveres på en annen måte enn mennesker. Jeg håper ikke det er skadelig for ham. Det er faktisk ikke hans første tatovering heller. Vanligvis kommer han seg kjapt etter tatoveringen og medisinene.» sier Aleksandr.

Likevel virker det ikke som Aleksandr forstår helt hvor mye smerte han påfører det stakkars dyret.

Vi håper det går bra med deg, Demon!

Del gjerne denne artikkelen med dine venner på Facebook!


Lik oss på Facebook