Sjåføren ser to små skygger på den øde landeveien. Så innser han det utenkelige!

Når du er ute på oppdagelsesreise forventer du gjerne å se masse nye ting som du sannsynligvis aldri har sett før. Men for Jordan Kahana, mannen i videoen nedenfor, ble roadtrip-en ekstraordinær!

Han var selvfølgelig forberedt på å stifte nye bekjentskaper i løpet av den lange reisen på de amerikanske veiene, men ingenting kunne forberede han på hva skjebnen hadde å tilby han i delstaten Arizona.

Siden jobben hans var stengt hele romjulen og frem til nyttår, tenkte Jordan at det var en perfekt mulighet til å komme seg litt bort et par uker. Han pakket bilen og satte avsted fra sitt hjem i Los Angeles, med retning mot Grand Canyon i nordvestlige Arizona. Med seg hadde han selvfølgelig videokameraet sitt.

Det var når han kjørte på en øde vei ute i ørkenen han gjorde en sjokkerende oppdagelse: Han fikk øye på to små skygger midt på veien. Først skjønte han ikke hva det va, men så la han merke til at de flyttet på seg.

«Du vil ikke tro hva jeg fant midt i veien!» sier han til kameraet sitt.

Og hva var det han fant? Jo, to hjemløse valper – ikke eldre enn 8 uker!

1

Jordan stoppet bilen og begynte å jage valpene får å få du ut av veien. Han plukket de opp og kjørte de til nærmeste veterinær.

2

Men Jordan klarte ikke å forlate sine venner, så han bestemte seg for å adoptere de. Han hadde lenge ønsket å adoptere en hund, men av forskjellige årsaker hadde han valgt å vente til det føltes riktig. Derfor var det som om skjebnen banket på døra nå han fant disse to valpene.

Trioen kaller seg nå «The Adventure Squad» (Eventyrgjengen), og Jordan dokumenterte også reisen hjem til valpenes nye hjem. For en herlig fyr!

[adsense2]

 

3

I videoklippet nedenfor forteller Jordan hele historien selv, og du få se opptakene fra hele hendelsen.

Del denne utrolig søte historien med dine venner på Facebook!
 

Lik oss på Facebook