Hunden er deprimert etter å ha mistet sin beste venn. Så dukker det opp en usannsynlig ny venn!

I 12 fine år levde hunden George lykkelig sammen med sin beste venn i hele verden, den sorte labradoren Blackie. Paret gjorde alt sammen, og var uatskillelige frem til den dagen Blackie dessverre gikk bort.

George tok tapet av bestevennen sin veldig tungt, og han falt i en dyp, mørk depresjon som nesten tok livet av han. Han hadde ikke matlyst, og ofte nektet han å spise noe som helst. Han var tydelig emosjonelt preget, hadde angst og fikk flere infeksjoner i huden for å ha klødd og bitt for mye på seg selv. Eieren Jacquie Litton prøvde alt hun kunne, men ingenting hjalp på humøret til George.

Dag etter dag gikk han rundt i en trist tåke, som om han hadde gitt opp livet. Men plutselig en dag dukket det opp hvit and i hagen. Jacquie hadde kikket ut vinduet for å se hva George drev med, og det var da hun så anda som satt rett ved siden av ham.

[adsense2]

 

Det ble umiddelbart klart at det var et spesielt bånd mellom de to. Jacquie merket også raskt en endring på Georges humør.

Se hele historien om det usannsynlige venneparet i videoklippet nedenfor.

Del gjerne denne artikkelen med dine venner på Facebook!
Lik oss på Facebook