Hunden bjeffer i ren panikk. Da oppdager en dyrevenn hva som er i ferd med å skje!

Ting var i ferd med å ende skikkelig ille for labradoren Sam. Han var nemlig på tynn is, og havnet i det iskalde vannet. Derfra klarte han ikke å komme seg opp på egen hånd.
Så kom redningen: En mann som var ute og gikk med hunden sin hørte jamrende lyder fra sjøen. Når han oppdaget Sam som var i fare, måtte han handle raskt!

Når Jerry Romine var ute og gikk tur med hunden Lucy, reagerte han på lyden av en annen hund som bjeffet. Han fulgte lyden og kom til slutt frem til en bro ved en innsjø. Der fikk han øye på den bjeffende hunden: Sam, den sorte labradoren.

Sam hadde falt gjennom isen og ned i det iskalde vannet. Derfra hadde han ikke sjangs til å komme seg opp på egen hånd. Han klamret seg fast til isen og kjempet for å holde hodet over vann.

1

«Hundens jamrende lyd ga meg frysninger gjennom hele kroppen.» sier Jerry Romine til The Des Moines Register.

Jerry prøvde å hjelpe hunden opp av vannet, og hver gang han forsvant ut av syne for Sam, hørte han de hjerteknusende skrikene om hjelp.

«Det var den verste lyden du kan høre fra et dyr. Hver gang jeg gikk fra ham og han ikke kunne se meg lengre, begynte han å hyle i panikk.»

Han forsøkte å få opp Sam med et tau, men han lyktes ikke. Til slutt ringte han nødetatene.

2

Innen 15 minutter var redningen på plass. Da fikk Jerry være vitne til at to brannmenn reddet den 13 år gamle labradoren Sam opp fra vannet.

 

[adsense2]

 

Selv om han var litt kalt de første timene, var Sam på beina igjen tre timer etter redningen.

3

Her kan du se det fantastiske klippet fra redningsaksjonen.

Del gjerne denne artikkelen med dine venner på Facebook!
Lik oss på Facebook