Bonden går inn i hønsehuset. Da oppdager han en forvirret høne som ruger på noe veldig spesielt!

Når høner legger egg, er deres instinkt å sitte på de for å holde de varme før de klekkes. Deretter, når de nye kyllingene fortsatte er små og skjøre, samler moren dem under seg, og holder de varme til de er klare til å ta vare på seg selv.

Og selvfølgelig finnes det høns som har så mye kjærlighet at de liker å dele den med babyer som ikke akkurat er…deres. Enten det, eller så er de bare litt forvirret rundt hele morskapet, og prøver ut alle sine opsjoner.

Selv om vi kanskje ikke ser på høner og kyllinger som vennlige eller kosete dyr, er de faktisk ganske hengiven. De har ingen problemer med å bli venn med alle, selv om de ser annerledes ut.

Denne høna fant reiret sitt fullt av kattunger. Tydeligvis hadde kattemammaen like reiret like godt som høna, og brukt det til sin fordel. Men høna ble ikke skremt av de små pelsdottene i reiret hennes. Hun tok faktisk på seg rollen som mor, og satte seg ned på de for å holde de varme.

1

Høner liker å ligge i halm når de legger egg. De sitter på eggene mens kyllingene utvikler seg inni. Når de små, myke kyllingene klekkes, blir du fortsatt liggende i varmen og tryggheten under moren.

2

Så når en rugende høne reiser seg, er det vanligvis dette du finner under. Men ikke alltid…

3

Høna kom tilbake til reiret sitt, og det var fullt av kattunger. Hun virket fornøyd, og adopterte kattungene som sine egne.

[adsense2]

 

4

Og det virker ikke som kattungene har noe i mot det heller.

Kattemoren ble ganske forvirret selv når hun fant en veldig overbeskyttende høne som passet på babyene hennes. Hun fikk ikke engang komme i nærhete av de.

5

Til slutt, takket være menneskelig inngripen, måtte høna motvillig gi tilbake kattungene. De må tross alt ammes og oppfostres av sin biologiske mor.

6

Kattungene hadde ingenting i mot å ha en mor av en annen art, men til slutt ble de flyttet til et nytt sted, hvor deres biologiske mor kunne gjenoppta rollen som mor på heltid.

7

Men høna ble ikke etterlatt alene. Snart fikk hun egne babyer som tok oppmerksomheten hennes, og hjalp henne å glemme kattungene.

Del denne artikkelen med alle du kjenner som trenger et smil i dag!