Kyrne finner en skilpadde på beitet sitt. Reaksjonen deres? Jeg ler så tårene triller!

Denne flokken med kyr visste ikke helt hvordan de skulle reagere da den fant en skilpadde som hadde kommet seg inn på beitet deres. De er kjempenysgjerrige, men samtidig livredde for den lille skilpadden.

De står først og kikker på skilpadden, og vet ikke helt hva de skal gjøre. Men etterhvert tar nysgjerrigheten overhånd, og en etter en går de bort for å lukte på skilpadden.

Og alle som en blir like overrasket og skremt når de ser at den beveger på seg. Reaksjonen deres er så bedårende! Hvem hadde vel trodd at skilpadder kunne være så skremmende for kyr på flere hundre kilo? Hele møtet ender med at ku-flokken finner ut at det er best å stikke av, til et tryggere, skilpaddefritt sted.

[adsense2]

 

Se videoklippet nedenfor.

Del gjerne denne artikkelen med vennene dine på Facebook!
Lik oss på Facebook