Kvinnen ser på at hunden føder valpene sine. Men plutselig gjør hun noe hun ALDRI har sett før!

Det føles alltid høytidelig å få se hunden sin føde sine valper, som deretter tar sine første skritt i verden. Stevoni er en av de som har bevitnet mange hundefødsler. Men da pitbullen Grayce fikk sine 11 valper, skjedde det noe hun aldri hadde opplevd før…

I over 10 år hadde Stevoni tatt vare på hjemløse hunder som ikke hadde et kjærlig hjem. Gjennom årene har hun hatt totalt 100 hunder i sitt hjem – og mange av de har vært gravide. Hun ville at de skulle få en trygg og fredfull plass å føde på.

1

Men når hun tok inn den gravide pitbullen Grayce, var det ikke bare en fødsel hun skulle få være vitne til. Båndet mellom de to skulle bli så mye sterkere enn det.

2

Grayce bar på 11 valper. Ikke lenge etter at hun kom hjem til Stevoni, begynte hun å føde.

Stevoni var så glad for at fødselen gikk bra, og satte seg i en lenestol noen meter unna. Men så skulle hun få oppleve noe hun aldri har opplevd før.

3

Rett etter fødselen begynte Grayce å plukke opp valpene, og legge de i fanget til Stevoni. Hun hentet en etter en valp, og overleverte de til Stevoni. Helt til hun hadde alle valpene i fanget.

[adsense2]

 

 

4

Innimellom så hun ned på sine nyfødte valper, og deretter opp på Stevoni, med et kjærlig blikk.

I over 10 år hadde Stevoni fått æren av å ønske nye valper velkommen til verden. Men å se hvor mye tillit og kjærlighet Grayce viste henne, var noe helt nytt.

Se den bedårende videoen nedenfor.

Del gjerne denne artikkelen med dine venner på Facebook!
Lik oss på Facebook