Mannen ligger i koma. Når hans trofaste hund ser ham, gjør hun noe som bringer frem TÅRER i øynene!

Giovanni fra Italia har en lojal og livslang venn: Hans elskede hund Nancy.

Som 73-åring fikk Giovanni plutselig hjerteinfarkt. Ambulansen var raskt på stedet, men til tross for all innsats, falt han i dyp koma og måtte kobles til respirator på intensivavdelingen.

Deborah, Giovannis datter, klarte ikke å se på at Nancy løp rundt hjemme, på desperat leting etter eieren sin. Når hun fant ut at pasientene på sykehuset fikk lov til å få besøk av sine kjæledyr, nølte hun ikke et sekund – hun tok med Nancy til sykehuset.

Når Nancy ser at Giovanni ligger urørlig i sengen, løper hun ynkende bort til kan. Deborah hjelper henne opp i sengen, stryker henne forsiktig og snakker beroligende til henne.

Når Nancy lå i sengen ved siden av Giovanni, skjedde det noe trist, men samtidig mirakuløst: Giovannis kropp begynte å røre seg i ufrivillige rykninger – som om han visste at hans elskede Nancy var i nærheten.

Deborah forteller at Giovannis ansiktsuttrykk endret seg når Nancy slikket han i ansiktet.

«Det så ut som om han skulle begynne å gråte med en gang. Jeg tror han ville si ‘ Hei, min kjære venn. Nå kan vi ta farvel.'»

Giovanni våknet dessverre aldri fra koma, men Deborah er overbevist om at Nancys besøk gjorde overgangen mer fredfull og avslappet. Det virker også som det går bedre med Nancy etter besøket.

Det er utrolig trist å se hunden ta farvel med sin elskede eier, men det viser bare hvor sterke bånd vi knytter til kjæledyrene våre.

[adsense2]

 

I videoen nedenfor kan du se hvordan Deborah trøster den triste hunden.

Del gjerne denne hjerteskjærende historien med dine venner på Facebook!
Lik oss på Facebook