Hunden kommer hjem med en pose i munnen. Ingenting i verden kan forberede deg på innholdet!

En liten hund er omgitt av skitt og kaos. Men han klarte å gjøre noe fantastisk –  han reddet et menneskeliv! Det er fra hendelser som dette at livet skriver de mest rørende historiene.

Det er en stor ære å presentere dere for Pui. Den blandede rasehunden tilbringer store deler av dagene sine på gatene i Thailands hovedstad Bangkok. En dag gikk han bort til en søppeldynge for å finne mat, og kom over en hvit plastpose. Har merket umiddelbart at noe var galt. Forsiktig løftet han posen og tok den med seg hjem til familien sin. Vel hjemme utenfor huset, bjeffet han helt til han fanget noens oppmerksomhet.

1

Et svakt klynk ble hørt fra posen. Øynene til tilskuerne ble større og større i det Puis eier åpnet plastposen – som inneholdt en nyfødt baby! Det var tydelig at babyen var født for tidlig. Puis eier ringte umiddelbart etter en ambulanse.

2

Babyen ble fraktet til sykehuset i grevens tid. Det lille spedbarnet veide under 2 kilo og var alvorlig underernært. På sykehuset ble behandlingen satt i gang umiddelbart, og de begynte å lete etter den uansvarlige moren til barnet.

[adsense2]

 

Den viktigste nyheten var dog at babyen overlevde – takket være hunden Pui. Det var ingen tvil om at han var byens store helt.

3

I en høytidelig seremoni holdt av representanter for byens myndigheter, ble Pui tildelt et halsbånd med en medalje. Familien ble også tildelt en premie på ca. 2000 kroner.

4

Min respekt for denne hunden kan ikke beskrives med ord. Jeg tørr ikke å tenke på hva som hadde skjedd med den nyfødte babyen hvis det ikke hadde vært for Pui.

Del den utrolige historien med venner og familie på Facebook!


 

Lik oss på Facebook