Bonden ønsket å avlive den lille hesten. Det DENNE kvinnen gjør da får meg til å puste lettet ut!

Trident er en veldig spesiell liten hest. Ikke bare fordi han overlevde sine første måneder mot alle forventninger, men også fordi han er et levende bevis på hva litt hjelpsomhet og besluttsomhet kan gjøre.

Når Trident ble født, manglet han de tre nederste beina i det venstre bakbeinet sitt. Bonden han tilhørte så at hesten aldri ville være i stand til trekke en vogn, og så derfor ikke noen nytte i Trident.

Men Trident var heldig. En jordmor var tilfeldigvis i området for å undersøke en gravid kvinne. Når hun fikk høre om bondens plan om å avlive Trident, varslet hun søsteren sin Dawnell Kilbourne. Dawnell er veterinær på Woodstock Farm i den amerikanske delstaten New York. Dawnell og søsteren kontaktet Ronnie Graves, en veterinær som har spesialisert seg på proteser for dyr.

Ronnie reiste hele veien til Indiana for å se Trident.

Han tok mål av det venstre bakbeinet til Trident, og støpte deretter en passende protese til ham.

Søstrene Kilbourne avtalte med bonden at Trident kunne bo på gården frem til de fant et nytt hjem til han. I mellomtiden begynte Dawnells niese å gjøre Trident vant med protesen.
Dessverre fant ikke Dawnell og søsteren et nytt hjem til han, og bonden kunne ikke lengre ha hesten på gården.

Når Ronnie og Kathy Keefe, direktøren for Woodstock Farm, hørte at Trident skulle avlives likevel, handlet de raskt. De kjørte tolv og en halv time fra New York til Indiana, tok med seg Trident, og brakte han til en dyrevernorganisasjon.

I den kjærlige og kompetente omsorgen til Woodstock Farm, kunne Trident raskt komme seg etter alle vanskelighetene.

«Han elsker å være ute, og du ser han ofte løpe rundt med protesen sin.» sier Kathy Keefe.

Trident er den eneste hesten på gården, men han fikk seg venner raskt. Spesielt kyr forstår han seg på.

«Trident vil være i stand til å  leve et fullverdig liv» lover Kathy Keefe. «Han vil alltid trenge spesiell oppmerksomhet, men etter hvert som han blir eldre, vil vi justere protesen i henhold til veksten.»

Hun har også planer om å få inn enda en hest på gården, slik at Triden får en lekekamerat av sitt eget slag.

Så utrolig bra at rett folk var på rett plass til rett tid. Med deres hjelpsomhet og besluttsomhet reddet de livet til den lille hesten.

[adsense2]

 

Del den utrolige historien med dine venner på Facebook!


 

 

Lik oss på Facebook